Liity jäseneksi!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä teknillisen oppilaitoksen (ent. koulun) tai sitä vastaavan tai korkeamman teknillisen oppimäärän suorittanut henkilö. Lisäksi yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä teknisissä-, hallinnollisissa tai kaupallisissa tehtävissä toimivia tai toimineita tai vastaavan pätevyyden hankkineita muita rakennusalan toimihenkilöitä esim. talotekniikka-alalta.

Jäseneksi liittyminen tuo mukanaan monia etuja. Yhdistyksen kesämaja Sorsasalossa on jäsenten käytettävissä. Jäsen voi osallistua jäsenhinnalla yhdistyksen tukemille kotimaan ja ulkomaan matkoille, kuin myös teatteri-, pikkujoulu-, yms. -tapahtumiin. Lisäksi käytettävissä ovat kaikki, runsaslukuiset RKL:n jäsenedut.

Opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä opiskelija, jonka tuleva tutkinto täyttää yhdistyksen varsinaiselle jäsenelle asettamat kelpoisuusehdot.

Jäsentietojen muuttaminen

Muuttuneet osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ilmoitetaan RKL:n nettisivuilla kohdassa ”Jäsensivut”. Vaihtoehtoisesti ilmoituksen voi tehdä myös yhdistyksen sihteerille, ks  Yhdistys /Toimikunnat.